Bursa de stiri – Stiri si articole despre tot ce te intereseaza
Politica Uncategorized

Orban, despre amânarea alegerilor locale: Voi avea consultări cu partidele, vom găsi soluția legală

Premierul Ludovic Orban spune că îi va chema la consultări pe liderii partidelor parlamentare și vor găsi o “soluție legală” privind alegerile locale care erau programate pentru 28 iunie.
“Voi chema partidele parlamentare la consultări și împreună vom analiza situația și vom lua soluția legală”, a declarat Orban vineri, întrebat despre propunerea Autorității Electorale de amânare a alegerilor locale, potrivit HotNews.ro.
Autoritatea Electorală Permanentă a trimis președintelui Klaus Iohannis, premierului Orban și conducerii Parlamentului o scrisoare în care spune că în actuala situație de pandemie de coronavirus organizarea la termen a alegerilor electorale, propusă pentru 28 iunie, a devenit “cvasi-imposibilă”. Șeful AEP, Constantin Mitulețu-Buică, a declarat vineri pentru HotNews.ro că a trimis autorităților și un proiect de lege prin care propune prelungirea mandatelor actualilor aleși locali.

Related posts

The Secrets Of Rich And Famous Writers

admin

Ce trebuie să faci dacă ai iPhone și nu primești avertismentele RO-Alert

admin

PSD propune Scutirea de la plata contributiilor (CAS și CASS) pentru o perioadă de 3 luni pentru angajatii companiilor care activează în anumite domenii de activitate. Vezi intregul program de masuri

admin

Leave a Comment