Bursa de stiri – Stiri si articole despre tot ce te intereseaza
Coronavirus

Mircea Badea, oprit în trafic de filtrul de Poliție: „Discuția a fost superbă. Tremura tot, săracul”

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antrena 3, a povestit în direct la TV cum a fost oprit de Poliție, ca urmării a măsurilor stabilite de Guvernul României.

În România, țară aflată în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, autoritățile au restrâns circulația în orașe, iar pe străzi sunt mai multe filtre ale Poliției și Armatei pentru a vedea motivele pentru care oamenii și-au părăsit domiciliul.
Miercuri noapte, Mircea Badea a povestit că a fost oprit de Poliție, cu o zi înainte, și a relatat amuzat cum a fost dialogul cu polițistul și ce a fost nevoit să fac.
„Azi-noapte m-a oprit filtrul de Poliție în trafic. Cinci minute am stat acolo. Discuția a fost superbă pentru că îți dai seama că a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău. Sper să nu fi răcit.
S-a apropiat de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el spune «Nu deschideți geamul! Nu deschideți geamul! Lăsați-l doar puțin cât să ne auzim». L-am deschis puțin. «E bine așa», mi-a zis săracul, care era și el speriat. 
Mi-a zis să lipesc documentele de geam. Îi pun documentul așa… Poc! Se uită cu lanterna și mă întreabă «Buletin aveți?» Pun documentele într-o parte și scot buletinul. Îl lipesc de geam și începe să-mi spună CNP-ul prin stație. La un moment dat zice «E în regulă» și am plecat”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

Related posts

Bogdan Toader- motive pentru care să #stămacasă. Pentru că nimic altceva nu este mai important decât sănătatea noastră!

admin

Nouă români vindecaţi de coronavirus. Opt dintre ei au fost trataţi la Timişoara

admin

Trucuri în gospodărie: Cum să îți cureți și să îți dezinfectezi casa pentru a te feri de coronavirus

admin

Leave a Comment