Bursa de stiri – Stiri si articole despre tot ce te intereseaza
Actualitate

CNAIR: Se redeschide circulaţia pe A1 între Şoimuş şi Simeria

Compania Naţională de Adrministrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, vineri, de la ora 12.00, se redeschide circulaţia pe A1 între Şoimuş şi Simeria, după ce antreprenorul a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie).

”Astăzi, 16 noiembrie 2018, începând cu ora 12:00, segmentul de autostradă dintre nodul rutier Şoimuş şi Simeria va fi redeschis traficului ca urmare a faptului ca Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie)”, anunţă CNAIR, potrivit News.ro

Potrivit Companiei, accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face în acelaşi mod ca înainte de închiderea circulaţiei prin nodul Şoimuş, iar accesul pe A1 din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Şoimuş, semnalizate corespunzător.

De asemenea, coborârea de pe autostrada A1 se va face prin aceeaşi bretea, la fel ca înainte de închiderea sectorului de autostradă.

Circulaţia rutieră a fost închisă pe acest segment, începând din 10 octombrie, pentru realizarea unei conexiuni între sectorul de autostradă Deva – Orăştie şi lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva care este încă în lucru.

Related posts

Doi polițiști care au încercat să despartă 3 scandalagii, atacați cu pietre și bâte de 50 de persoane. S-au tras focuri de armă

admin

Surse: Luni, ultima șansă pentru Guvernul Dăncilă. Tăriceanu, aproape decis să plece din alianța cu PSD

admin

Cum sa iti mentii silueta de sarbatori

admin