Bursa de stiri – Stiri si articole despre tot ce te intereseaza
Business

CEO-ul unei companii și-a dat numărul de telefon celor 10.000 de angajați și i-a încurajat să-l sune

Bobby Kotick, CEO-ul companiei de jocuri video Activision Blizzard, și-a dat numărul personal de telefon celor 10.000 de angajați și spune că “i-a încurajat pe fiecare în parte să-l sune” dacă au “întrebări referitoare la facilitățile medicale oferită de companie”, scrie CNN.

“Câteva sute” de oameni l-au contactat deja, a declarat Kotick pentru CNBC.

CEO-ul Activision Blizzard a anunțat că doar “un număr mic” din angajații companiei au fost diagnosticați cu COVID-19. Kotick folosește pandemia pentru a crește beneficiile de sănătate ale angajaților, punând la dispoziție doctori privați, suportând o parte din costul unor medicamente și oferind consultații online.

Compania Activision Blizzard produce jocuri video, cele mai cunoscute fiind Call of Duty și World of Warcraft. Angajații companiei lucrează de acasă în această perioadă și Kotick spune că producția de jocuri rămâne “activă” pentru moment. Mai mult, pentru a ușura procesul de tranziție pentru angajați, compania a anunțat că plătește pentru abonamente mai rapide de internet și echipamente noi, la nevoie.

Bobby Kotick crede că viața oamenilor se va întoarce la normal abia atunci când vor fi disponibile la scară largă și la preț redus un vaccin și o modalitate de testare.

Editor web: V.M.

Related posts

Cum să recunoști o brânză adevărată, făcută din lapte și nu din grăsimi vegetale

admin

Ministrul transporturilor: Metroul din Drumul Taberei, gata în iunie 2020

admin

Aproximativ 500.000 de salariaţi din România vor lucra de acasă cel puţin două luni

admin

Leave a Comment