Bursa de stiri – Stiri si articole despre tot ce te intereseaza
Business

CEO-ul unei companii și-a dat numărul de telefon celor 10.000 de angajați și i-a încurajat să-l sune

Bobby Kotick, CEO-ul companiei de jocuri video Activision Blizzard, și-a dat numărul personal de telefon celor 10.000 de angajați și spune că “i-a încurajat pe fiecare în parte să-l sune” dacă au “întrebări referitoare la facilitățile medicale oferită de companie”, scrie CNN.

“Câteva sute” de oameni l-au contactat deja, a declarat Kotick pentru CNBC.

CEO-ul Activision Blizzard a anunțat că doar “un număr mic” din angajații companiei au fost diagnosticați cu COVID-19. Kotick folosește pandemia pentru a crește beneficiile de sănătate ale angajaților, punând la dispoziție doctori privați, suportând o parte din costul unor medicamente și oferind consultații online.

Compania Activision Blizzard produce jocuri video, cele mai cunoscute fiind Call of Duty și World of Warcraft. Angajații companiei lucrează de acasă în această perioadă și Kotick spune că producția de jocuri rămâne “activă” pentru moment. Mai mult, pentru a ușura procesul de tranziție pentru angajați, compania a anunțat că plătește pentru abonamente mai rapide de internet și echipamente noi, la nevoie.

Bobby Kotick crede că viața oamenilor se va întoarce la normal abia atunci când vor fi disponibile la scară largă și la preț redus un vaccin și o modalitate de testare.

Editor web: V.M.

Related posts

Ministrul Finanțelor îi răspunde liderului PSD: Ciolacu a votat legea plafoanelor bugetare

admin

Florin Cîţu: Banii pentru majorarea pensiilor cu 40% sunt în buget

admin

Situație revoltătoare: Un pasager dintr-un avion a comunicat echipajului la aterizare că are coronavirus

admin

Leave a Comment