Bursa de stiri – Stiri si articole despre tot ce te intereseaza
Lifestyle

Bloggerul Răzvan Pascu a scos o broșură prin care îi învață pe cei mici geografie: „Doresc să ofer părinților și copiilor materiale gratuite și educative”

De
Denisa Macovei,

Toți cei care sunt în căutarea unei activități care să îi țină ocupațo pe cei mici pentru 3-4 oare, #FamiliaCălătorescu a venit în ajutorul lor cu o broșură gratuită, extrem de utilă și interactivă pentru copii de la 3 la 8 ani.

„Trăim o perioadă extrem de dificilă și agitate, în care încercăm cu toții să împăcăm munca de acasă cu atenția acordată copiilor noștri. De aceea m-am gândit să lansez seria de activități „Învățam Geografia cu #Familia Călătorescu” prin care îmi doresc să ofer părinților și copiilor materiale gratuite și educative pentru activitățile de familie. Cel mic poate colora, decupa și învăța despre continentele Planetei și ce găsim mai important pe fiecare continent. De preferat chiar împreună cu părinții, în familie. Prima broșură de acest fel a fost realizată cu susținerea Groupama Asigurări”, a spus Răzvan Pascu care a testat-o deja cu fiul lui cel mare, în vârstă de 5 ani.

„Alex știe deja și înțelege o sumedenie de lucruri despre multe țări ale lumii, desi nu are încă 5 ani. Povestește oricui are ocazia despre destinațiile în caer a fost, despre continentele și companiile aeriene pe care le știe, despre hoteluri și avioane, despre emisfere, pirați, țestoase Aldabra, despre Frankenstein și trenuri rapide. Frățiorul lui, Vlăduț, îl ascultă mereu fascinate, iar noi ne topim de dragul lor de fiecare dată. Observând că le face cu adevărat plăcere să afle mereu și mai multe curiozități despre geografie și călătorii, încercăm să inventăm și noi tot soiul de jocuri care au legătură cu acest domeniu. Cel mai adesea colorăm, decupăm, căutăm diferențe între imagini, facem „fișe” cu labirinturi, lego și puzzle-uri. Așa mi-a venit și ideea de a realiza o carte de colorat personalizată, fix pe nevoile noastre, inspirată din amintirile pe care ni le-am create până acum împreună. Alex a fost foarte încântat de această „misiune” pe care a primit-o cu doar câteva zile în urmă”, a mai completat Răzvan Pascu.

Toți cei care vor să învețe Geografia cu Familia Călătorescu trebuie
doar să intre pe blog-ul lui Răzvan, razvanpascu.ro, și să urmeze pașii
indicați acolo.

Related posts

Horoscop SAPTAMANAL 28 mai – 3 iunie 2018. Inceput de vara sub Luna plina florala din Sagetator!

admin

10 alimente care accelerează metabolismul și te ajută să slăbești

admin

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Am avut o aventură cu șeful meu. Acum a angajat o altă fată, foarte drăguță, căreia a început să-i facă curte”

admin

Leave a Comment